WooCommerce webshop - Vanoo Media Webdesign

WooCommerce webshop

Wilt u een webshop beginnen maar weet u niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? U bent niet de enige. Er kan flink tegen het maken van een webshop opgekeken worden. Tegenwoordig is het maken van een webshop gelukkig een stuk eenvoudiger dan vroeger. Door middel van WooCommerce kunt u eenvoudig producten aanbieden op uw webshop. WooCommerce is een gratis plug-in voor WordPress. Het grote voordeel van WooCommerce is dat het gemakkelijk te gebruiken is en de integratie met WordPress soepel verloopt. Een goede webshop kan uw omzet aanzienlijk vergroten. Wilt u daarom een webshop laten maken door een professional? Vanoo Media staat voor u klaar.

Een greep uit ons portfolio

Hoe maakt u uw webshop zo succesvol mogelijk

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om uw webshop zo goed mogelijk te laten presteren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u relevante zoekwoorden gebruikt op uw pagina’s. Hierdoor zal uw website eerder getoond worden door Google bij de zoekresultaten. Zorg er daarnaast voor dat uw producten getoond worden bij Google Shopping. Mensen die op een product Googelen, zullen uw product dan al zien staan voordat ze überhaupt op uw website geweest zijn. Een goede productomschrijving bij uw producten kan ook helpen om uw klanten over de streep te trekken om een aankoop te doen. Een goede omschrijving geeft een professionele indruk. Geen of een te korte productomschrijving geeft een onbetrouwbare indruk en kan uw klanten afschrikken. Implementeer deze punten in uw WooCommerce webshop en de kans op een grote omzet zal aanzienlijk toenemen.

Een WooCommerce webshop laten maken door de specialisten van Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij staan voor u klaar voor het laten maken van uw WooCommerce webshop op maat!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)