Wie zijn wij? - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Wie zijn wij?

Het verhaal van Vanoo Media begint in 2014. In dat jaar sloegen de websitespecialisten Arie van Noordenne en Edwin van Trigt de handen ineen en richtten ze de VOF op. Hun doel: mkb’ers helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat.

Dromen waarmaken

Het bleek als een trein te lopen. Na het plotselinge overlijden van Arie in 2018 besloot Edwin dan ook hun gezamenlijke droom verder voort te zetten. Niet lang daarna breidde Vanoo Media zich uit, tot het kantoortje aan de Venusstraat toch écht iets te krap werd. Begin 2020 verhuisden we daarom naar het huidige pand aan de Ambachtsstraat. Daarmee kwam één van de grootste wensen van Arie en Edwin voor Vanoo Media uit.

De harde kern
Hoewel er door de jaren heen dus redelijk wat veranderd is binnen het bedrijf, is de kern altijd hetzelfde gebleven. Nog steeds stellen wij ons op als hét allround servicebureau op het gebied van webdesign, hosting en online marketing. Voor onze klanten verzorgen wij responsive en vernieuwende websites aan tegen betaalbare prijzen, altijd op basis van de wensen van de klant. Het persoonlijke contact en de relatie met de klanten staan hierbij altijd voorop.

15 ervaren werknemers, 600+ succesvolle websites
Inmiddels bestaat ons hechte team uit vijftien ervaren werknemers, die iedere dag weer hun beste beentje voor zetten voor onze klanten. En dat werkt, want inmiddels hebben we al meer dan 600 succesvolle websites en webwinkels gelanceerd! Uiteraard voegen we uw website graag toe aan dit lijstje. Zullen we kennismaken?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224