Neem contact met ons op! 0184 – 722 084 | info@vanoo.nl

Webdesign: van ontwerp tot compleet verzorgd

Als u op zoek bent naar iemand die zorg draagt voor uw online imago, dan bent u bij Vanoo Media aan het juiste adres!
Wij gaan graag de uitdaging aan om uw onderneming zo goed mogelijk te presenteren op het internet. Zo kunt u bij ons terecht voor een responsive website, maar ook voor een webwinkel.

Uw online imago verzorgd!

Het internet biedt tegenwoordig legio mogelijkheden om u als onderneming te presenteren. Het is dan ook belangrijk dat uw website er goed verzorgd uitziet en direct op een goede manier de aandacht trekt. De website moet echter ook bij uw bedrijf passen en aansluiten op uw wensen voor de website. Vanoo Media beschikt over een team van specialisten die u verder kan helpen met uw wensen of vragen. Uw website wordt, na een persoonlijk gesprek op locatie, ontworpen in uw huisstijl op een testlocatie. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, kan de website gelanceerd worden. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als u na verloop van tijd graag een aanpassing in de lay-out van uw website wilt.

Responsive Website

We bezoeken websites niet meer alleen via computer en laptop. Een groot deel van de zoekopdrachten op internet gaan via tablets en mobiele telefoons. Het is dan ook belangrijk dat uw website zich goed aan de verschillende formaten kan aanpassen. Dit heet een ‘responsive website’. Vanoo Media maakt alle ontwerpen responsive. De website of webwinkel kan dan met ieder apparaat bekeken worden. Denk hierbij aan:

Smartphones
Tablets

Notebooks
Laptop
Desktop PC

Webwinkel | Webshop integratie

Naast het hebben van een website is het voor steeds meer ondernemingen interessant om een webshop te hebben. Winkelen vanuit de ‘luie stoel’ is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer fysieke winkels verdwijnen om zich te kunnen richten op de webwinkel. Ook voor een goedwerkende webwinkel bent u bij Vanoo Media aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met diverse soorten webwinkels. Afhankelijk van de wensen van u en uw onderneming zullen wij een advies uitbrengen over het systeem dat het beste past bij u en uw onderneming. Optimale prestaties komen voort uit reeds bewezen e-commercetechnieken, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. We werken voornamelijk met webshops gemaakt via WooCommerce en Open Cart. Daarnaast komt u er door ons uitgebreide after-careprogramma (na oplevering) nooit alleen voor te staan. Tevens is het mogelijk om een losse informatieve website bij ons te laten ontwikkelen.

Mollie partner programma

Vanoo Media is officieel reseller van Mollie. Deze paymentprovider stelt u in staat om diverse betaalmogelijkheden te aanvaarden binnen uw webshop/website. Mollie zorgt ervoor dat u weinig administratie heeft aan de bestellingen die u ontvangt, wat het een erg gebruiksvriendelijke paymentprovider maakt.

Bent u geïnteresseerd? Vraag direct een account aan of neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

    Vanoo Media
    Venusstraat 107
    3317 TP Hardinxveld-Giessendam
    0184 722 084