Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen

Webdesign: van ontwerp tot compleet verzorgd

Uw (online) imago goed overbrengen? Laat dan een responsive website of webshop ontwikkelen door Vanoo Media!
Wij laten uw onderneming zo goed mogelijk overkomen met een passende huisstijl.

Uw online imago verzorgd!

Tegenwoordig begint vrijwel iedereen met het zoeken van informatie op internet. Zorg er daarom voor dat uw onderneming en producten of diensten hier goed gepresenteerd worden. Het is  belangrijk dat uw website er goed verzorgd uitziet en direct op een positieve manier de aandacht trekt. De website moet echter ook bij uw bedrijf passen en aansluiten op uw wensen voor de website. Vanoo Media beschikt over een team van specialisten die u verder kan helpen met uw wensen of vragen. Uw website wordt, na een persoonlijk gesprek op locatie, ontworpen in uw huisstijl op een testlocatie. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, kan de website gelanceerd worden. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als u na verloop van tijd graag een aanpassing in de lay-out van uw website wilt.

Responsive Website

Websites worden tegenwoordig niet alleen meer op laptops en computers bezocht. Een groot deel van de zoekopdrachten op internet gaan via tablets en mobiele telefoons. Het is dan ook belangrijk dat uw website zich goed aan de verschillende formaten kan aanpassen. Dit heet een ‘responsive website’. Vanoo Media maakt alle ontwerpen responsive. De website of webwinkel kan dan met ieder apparaat bekeken worden. Denk hierbij aan:

Smartphones
Tablets

Notebooks
Laptop
Desktop PC

Webwinkel | Webshop integratie

Voor steeds meer ondernemingen gaan webshops een grotere rol spelen. Mensen verwachten steeds vaker de producten ook online te kunnen bestellen en haken sneller af wanneer dit niet mogelijk is. Ook steeds meer fysieke winkels verdwijnen om zich te kunnen richten op de webwinkel.

Voor een goedwerkende webshop bent u bij Vanoo Media ook aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met diverse soorten webwinkels. Afhankelijk van uw wensen en uw onderneming zullen wij een advies uitbrengen over het systeem dat het beste past bij u en uw onderneming. Optimale prestaties komen voort uit reeds bewezen e-commercetechnieken, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. We werken voornamelijk met webshops gemaakt via WooCommerce en Open Cart. Daarnaast komt u er door ons uitgebreide after-careprogramma (na oplevering) nooit alleen voor te staan. Tevens is het mogelijk om een losse informatieve website bij ons te laten ontwikkelen.

Mollie partner programma

Vanoo Media is officieel reseller van Mollie. Deze paymentprovider stelt u in staat om diverse betaalmogelijkheden te aanvaarden binnen uw webshop/website. Mollie zorgt ervoor dat u weinig administratie heeft aan de bestellingen die u ontvangt, wat het een erg gebruiksvriendelijke paymentprovider maakt.

Bent u geïnteresseerd? Vraag direct een account aan of neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224

Daphne van Lopik
0184 – 722 084

  Support op afstand
  Download AnyDesk
  Vanoo Media
  Ambachtsstraat 1D
  3317 XA Hardinxveld-Giessendam
  0184 722 084