Webdesign van ontwerp tot compleet verzorgd.

Uw online imago verzorgd!

Het internet biedt tegenwoordig legio mogelijkheden om u als onderneming te presenteren. Het is dan ook belangrijk dat uw website er goed verzorgd uitziet en direct op een goede manier de aandacht trekt. De website moet echter ook bij uw bedrijf passen en aansluiten op uw wensen voor de website. Vanoo Media beschikt over een team van specialisten welke u zeker verder kunnen helpen met uw wensen of vragen. Uw website wordt, na een persoonlijk gesprek op locatie, ontworpen in uw huisstijl op een testlocatie. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, kan de website gelanceerd worden. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als u na verloop van tijd graag een aanpassing in de lay-out van uw website wilt.
Voordat wij u een aanbieding willen doen, gaat onze voorkeur uit naar een vrijblijvende afspraak om op locatie de mogelijkheden te tonen. Dankzij meer dan vijftien jaar ervaring in het vak kunnen wij u adviseren over de toegevoegde waarde die het internet ook voor u en uw bedrijf kan hebben.

Responsive Website

We bezoeken websites niet meer alleen via computer en laptop. Nadat de tablets en mobiele telefoons hun intrede hebben gedaan, gaat een groot deel van de totale zoekopdrachten op internet via deze apparaten. Het is dan belangrijk dat uw website zich goed aan de verschillende formaten kan aanpassen. Dit heet een ‘responsive website’. Vanoo Media maakt vrijwel alle ontwerpen ‘responsive’. De website of webwinkel kan dan vrijwel met ieder apparaat bekeken worden. Denk hierbij aan:
• Smartphones;
• Tablets;
• Notebooks;
• Laptop;
• Desktop PC.
Met een website die zich automatisch aanpast aan elk scherm kunt u uw (mobiele) bezoekers een betere ervaring bieden. Door de adaptieve lay-out past de website zich namelijk automatisch aan het scherm van de bezoeker aan. De website wordt hierdoor gebruiksvriendelijker en blijft er verzorgd en professioneel uit zien.

Webwinkel | Webshop integratie

Naast het hebben van een website is het voor steeds meer ondernemingen interessant om een webshop te hebben. Winkelen vanuit de ‘luie stoel’ is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer fysieke winkels verdwijnen om zich te kunnen richten op de webwinkel. Ook voor een goedwerkende webshop bent u bij Vanoo Media aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met diverse soorten webwinkels, afhankelijk van de wensen van u en uw onderneming zullen wij een advies uitbrengen over het systeem dat het beste past bij u en uw onderneming.
Wilt u graag een webshop die vanaf de start optimaal is ingericht? Heeft u moeite met het vinden van een betrouwbare partner die bewezen e-commerce technieken met schitterende designs verenigt? Kies dan voor ons. Wij werken vanuit de filosofie dat uw webshop een verlengstuk moet zijn van uw plannen en doelstellingen. Optimale prestaties komen voort uit reeds bewezen e-commercetechnieken, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. We werken voornamelijk met webshops gemaakt via WooCommerce en Open Cart. Daarnaast komt u er door ons uitgebreide after-careprogramma (na oplevering) nooit alleen voor te staan. Tevens is het mogelijk om een losse informatieve website bij ons te laten ontwikkelen.

Mollie partner programma

Vanoo Media is officieel reseller van Mollie. Deze payment provider stelt u in staat om diverse betaalmogelijkheden te aanvaarden binnen u webshop / website. Mollie zorgt ervoor dat u weinig administratie heeft aan de bestellingen die u ontvangt, wat het een erg gebruiksvriendelijke payment provider maakt.
Bent u geïnteresseerd? Vraag direct een account aan of neem contact op voor meer informatie