Website vindbaar maken - Vanoo Media Webdesign

Website vindbaar maken

Heeft u het idee dat uw website maar geen bereik genereert? Dan is de vindbaarheid van uw website waarschijnlijk niet goed. Het is tegenwoordig noodzakelijk om uw website zo te optimaliseren dat Google de website een goede score geeft. Door een hoge score van Google te krijgen, zal Google uw website hoger plaatsen op de zoekresultatenpagina. Hierdoor zullen meer mensen de link naar uw website zien en hierop klikken. Doordat meer mensen uw website zien, zullen meer mensen deze website ook bezoeken, dit resulteert weer in een stijgende omzet. Uw website beter vindbaar maken kan dus het begin zijn van een groei van uw bedrijf. Zonde om niet te doen, dus.

Een greep uit ons portfolio

Simpele tips om uw website beter vindbaar te maken

Er zijn een aantal simpele dingen die u kunt uitvoeren om uw website beter vindbaar te maken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat iedere pagina op uw website een afbeelding heeft. Geef deze afbeelding een passende alt-tekst. Een alt-tekst is een stukje tekst wat de afbeelding beschrijft. Google beloont webpagina’s met afbeeldingen en passende alt-teksten. Als u dus op een zoekwoord zoekt, zoals ‘blauwe auto Sliedrecht’ en u krijgt een afbeelding van een blauwe auto van een autodealer in Sliedrecht, dan weet u dat deze afbeelding naar alle waarschijnlijkheid de alt-tekst ‘blauwe auto Sliedrecht’ draagt. Ga na waar mensen veel op zoeken. Implementeer deze termen op de titel van uw webpagina, de alt-tekst van de afbeelding en in de tekst van de webpagina zelf. Zo zorgt u ervoor dat uw pagina eerder zal verschijnen wanneer mensen op deze termen zoeken. U kunt op een simpele manier uw website beter vindbaar maken.

Website vindbaar laten maken door Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Onze specialisten staan voor u klaar om uw website vindbaar te maken!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)