Webshops - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Webshops: van ontwerp tot compleet verzorgd

Het Nederlandse volk shopt steeds vaker online. Dat is ook niet zo gek, want op het internet hebben we de keuze uit veel meer verschillende aanbieders, producten, merken en soorten in een doorsnee winkelstraat of industrieterrein. De gemiddelde omzet van webshops blijft dan ook gestaag groeien. Kortom: er is geen beter moment dan nu om uw webshop te starten, uit te breiden of te verbeteren. Bij Vanoo Media helpen we u daar graag mee!

Een webshop van hoog niveau

Maar hoe onderscheidt u uw webshop van de concurrentie? Goede vindbaarheid, een responsive en gebruiksvriendelijk design én een betrouwbaar en transparant betaalsysteem tillen uw webshop al naar hoger niveau. Wij werken met WooCommerce, een platform dat uw webshop en uw website naadloos met elkaar kan integreren. Uiteraard is maatwerk, zoals koppelingen op maat, ook mogelijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw webshop goed te bezoeken is vanaf alle soorten platformen, zoals telefoons, tablets en notebooks. Als betaaloptie adviseren wij Mollie, een betrouwbare dienst die alle soorten betalingen kan afhandelen. Kortom: alles wat met uw webshop te maken heeft, is bij ons in goede handen!

Mollie partner programma

Vanoo Media is officieel reseller van Mollie. Deze paymentprovider stelt u in staat om diverse betaalmogelijkheden te aanvaarden binnen uw webshop/website. Mollie zorgt ervoor dat u weinig administratie heeft aan de bestellingen die u ontvangt, wat het een erg gebruiksvriendelijke paymentprovider maakt.

Bent u geïnteresseerd? Vraag direct een account aan of neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224