Webhosting - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Webhosting

Webhosting zorgt ervoor dat uw website in de lucht blijft en goed beveiligd is. De server waarop uw website staat, staat in verbinding met het internet en zorgt er weer voor dat mensen dag en nacht uw website kunnen bereiken. Met hosting heeft u de mogelijkheid om een eigen domeinnaam te kiezen. Ook heeft u, afhankelijk van de beschikbaarheid, de mogelijkheid om te kiezen tussen .nl, .com, .net, .org of andere keuzes als domeinnaam. Door het grote aantal websites en gegevensinformatie zijn echter ook steeds meer hackers actief. Deze hackers zouden tamelijk eenvoudig in uw computer binnen kunnen dringen als ze dat zouden willen. Servers van een gespecialiseerde webhoster zijn beter beschermd dan uw eigen computer thuis. Hierdoor blijven de gegevens van u en uw klanten beschermd.

Een greep uit ons portfolio

De beste hosting kiezen voor uw benodigdheden

Het type hosting wat het beste is voor u, is helemaal afhankelijk van uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een website die honderdduizenden bezoekers per dag gaat trekken? Of begint u net een nieuwe onderneming en bent u allang blij met een werkende website en persoonlijke mail? Er zijn online tal van hostingbedrijven te vinden die ieder hun eigen voordeel hebben. Zo kunt u bij de één meerdere domeinnamen reserveren en bij de ander juist tegen een goedkoper tarief een website laten draaien. Het is verstandig om eerst uw benodigdheden in kaart te brengen en op basis daarvan een keuze te maken voor de juiste webhosting.

Vanoo Media aanstellen voor de webhosting van uw website?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij stellen onszelf graag op voor de webhosting van uw website!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)