Webhosting uitbesteden - Vanoo Media Webdesign

Webhosting uitbesteden

Het kiezen van de juiste webhosting kan nog een aardige opgave zijn. Er zijn aardige verschillen tussen de verschillende hostingpartijen. Zo betaalt u bij de ene partij een hogere premie, maar krijgt u betere beveiliging en meerdere domeinnamen, terwijl de andere optie juist spotgoedkoop is. Webhosting uitbesteden kan u dus een hoop kopzorgen besparen. U bent daarnaast gegarandeerd van het juiste pakket tegen de juiste prijs. U betaalt dus wel voor het onderhouden van de hosting, maar u weet zeker dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt.

Een greep uit ons portfolio

Hackers zijn uit op slechte hosting

U heeft het vast wel een keer in het nieuws voorbij zien komen: een DDoS-aanval op een groot bedrijf. Tijdens een DDoS-aanval worden gehackte computers ingezet om een website aan te vallen. Omdat het aantal bezoekers in zo’n korte tijd zo enorm groot is, kan de server het niet meer aan. Hierdoor worden zwakke punten van een website blootgelegd, waarna hackers de data van gebruikers kunnen downloaden. Hoe minder serverruimte, hoe eerder hackers data kunnen vergaren door middel van een DDoS-aanval. Meer serverruimte kopen dan u nodig heeft, kan in het geval van belangrijke of gevoelige informatie een verstandige optie zijn. Hier kan tijdens het uitbesteden van de webhosting ook rekening mee gehouden worden.

Webhosting uitbesteden aan Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Onze specialisten staan voor u klaar! Hierdoor kunt met een gerust hart alle werkzaamheden op het gebied van webhosting aan ons uitbesteden.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)