Webhoster - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Webhoster

Door het hebben van een webhoster zorgt u ervoor dat uw website door iedereen dag en nacht bezocht kan worden. In grote datacentra staan loodsen vol met servers die als enige doel hebben om websites zoals die van u soepel te laten draaien. Het draaiende houden van deze servers is niet gratis. Het is daarom nodig om een abonnement af te sluiten bij een hostingbedrijf. Dit bedrijf zorgt er dan voor dat uw webshop of website goed beveiligd blijft. Verwacht u dat u een heel groot publiek zal bereiken? Dan moet u waarschijnlijk meer betalen voor de webhosting. U wilt natuurlijk niet dat uw website niet meer bereikbaar is wanneer er te veel mensen tegelijkertijd uw website bezoeken. Grote bedrijven hebben daarom meer serverruimte. Bij een piek in bezoekers zal de website dus gewoon bereikbaar blijven.

Een greep uit ons portfolio

Kan ik zelf niet gewoon een website hosten?

In theorie zou u uw eigen website kunnen hosten. Dit komt alleen met veel gebreken. Servers van een webhoster zijn puur en alleen gemaakt om websites op te draaien. Hierdoor zijn ze ontzettend snel in vergelijking met uw desktopcomputer. Uw desktopcomputer moet daarnaast dag en nacht aan staan en met het internet verbonden zijn. Uw standaard beveiliging op uw pc zal niet voldoende zijn om de gegevens van u en uw klanten te beschermen. Hackers zijn uw website en pc zo binnengedrongen met de standaardbeveiliging van uw pc. Webhostingbedrijven doen er alles aan om een server zo veilig en snel mogelijk te houden. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om niet zelf een website te hosten, maar dit door een professionele partij te laten doen.

Vanoo Media aanstellen als de webhoster van uw website?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij stellen onszelf graag op als de webhoster van uw website!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)