SSL certificaat - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

SSL Certificaten

We versturen steeds meer (gevoelige) gegevens via websites. We vullen onze e-mailadressen in om nieuwsbrieven te ontvangen, versturen met het grootste gemak onze bank- en adresgegevens bij het plaatsen van een bestelling en laten met een gerust hart ons telefoonnummer achter in een contactformulier. Als ondernemer is dit natuurlijk precies wat u van uw website verwacht en wat u ermee wilt bereiken. Zorg er daarom voor dat de gegevens van uw klanten veilig zijn en laat uw website beveiligen met een SSL-certificaat.

Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen uw website en de bezoeker versleuteld wordt. Hierdoor kunnen de gegevens die heen en weer worden verstuurd onderweg niet onderschept worden. Een SSL-certificaat is dus eigenlijk onmisbaar voor iedere website waarop een bezoeker gegevens kan achterlaten. Een veilige verbinding met SSL-certificaat kunt u herkennen aan het slotje bovenin de adresbalk van uw browser. Is uw verbinding met een website niet beveiligd, kunt u dit herkennen aan een waarschuwingsteken en de tekst ‘Niet beveiligd’ in de adresbalk.

Dit wekt natuurlijk weinig vertrouwen onder bezoekers van uw website, maar ook Google straft websites zonder SSL-certificaat. Deze websites worden namelijk minder gewaardeerd door Google, waardoor uw website minder snel vindbaar zou zijn in de zoekresultaten. Het gevolg: minder mensen vinden uw bedrijf en website via Google, waardoor u ook potentiële klanten misloopt.

Daarom zorgen wij bij Vanoo Media ervoor dat iedere website, hoe klein of groot dan ook, wordt voorzien van een SSL-certificaat. Zo kunnen uw klanten met een veilig en gerust gevoel hun gegevens bij u achterlaten, en heeft u meer kans op een succesvolle transactie. Iedereen blij!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224