Social Media - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Social Media

Een website blijft het allerbelangrijkste online middel om klanten te bereiken, maar social media mag ook zeker niet ontbreken in uw online strategie. Waar een website vooral eenrichtingsverkeer is, waarbij u de bezoeker toespreekt en niet andersom, is social media een plek om het gesprek aan te gaan met uw klanten. Een ander belangrijk verschil is dat een website met name informatieve stukken tekst huist, terwijl social media een ander doel dient: een connectie maken met uw klanten.

Hoe maak je zo’n connectie?

Zo’n connectie is niet zomaar gemaakt, zeker niet als u social media met name gebruikt voor het verspreiden van commerciële boodschappen. Daarvoor zullen uw klanten u niet actief gaan volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest. Mensen zitten immers op social media om op de hoogte te blijven van elkaar en ook om een beetje vermaakt te worden. Hoe? Daar helpen de marketing- en social media-specialisten van Vanoo Media u graag bij. Met herkenbare vormgeving en kort-maar-krachtige content die boeit zorgen we ervoor dat die connectie tussen uw bedrijf en uw klant binnen no-time opbloeit – en blijft floreren.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224