Google beoordeling van 4.9 gebaseerd op 78 recensies

Social Media

Een website blijft het allerbelangrijkste online middel om klanten te bereiken, maar social media mag ook zeker niet ontbreken in uw online strategie.

Connectie met uw klanten

Waar een website vooral eenrichtingsverkeer is, waarbij u de bezoeker toespreekt en niet andersom, is social media een plek om het gesprek aan te gaan met uw klanten. Een ander belangrijk verschil is dat een website met name informatieve stukken tekst huist, terwijl social media een ander doel dient: een connectie maken met uw klanten.

Social Media

Hoe maak je zo’n connectie?

Zo’n connectie is niet zomaar gemaakt, zeker niet als u social media met name gebruikt voor het verspreiden van commerciële boodschappen. Daarvoor zullen uw klanten u niet actief gaan volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest. Mensen zitten immers op social media om op de hoogte te blijven van elkaar en ook om een beetje vermaakt te worden. Hoe? Daar helpen de marketing- en social media-specialisten van Vanoo Media u graag bij. Met herkenbare vormgeving en kort-maar-krachtige content die boeit zorgen we ervoor dat die connectie tussen uw bedrijf en uw klant binnen no-time opbloeit – en blijft floreren.

Vrijblijvend contact

Versterk jouw imago

Inmiddels bestaat ons hechte team uit vijftien ervaren werknemers, die iedere dag weer hun beste beentje voor zetten voor onze klanten. En dat werkt, want inmiddels hebben we al meer dan 600 succesvolle websites en webwinkels gelanceerd! Uiteraard voegen we uw website graag toe aan dit lijstje. Zullen we kennismaken?