Google beoordeling van 4.9 gebaseerd op 79 recensies

Service, Onderhoud en Updates

Er is één ding wat uw onderneming en het web met elkaar gemeen hebben: allebei zijn ze continu in beweging. Het is dan ook niet meer dan logisch dat uw website regelmatig een update en wat onderhoud nodig heeft.

Continu in beweging

Of het nu gaat om het technisch updaten van uw website of wat inhoudelijke veranderingen doorvoeren, Vanoo Media beschouwt deze werkzaamheden als een service die we graag voor u uitvoeren. Laat u uw website hosten en bouwen door ons? Het pakket dat u bij ons heeft afgesloten, is inclusief deze services. Zo nemen we al uw zorgen wat betreft de technische aspecten van uw website uit handen én zorgen we ervoor dat uw website ook inhoudelijk met u mee kan groeien.

Technische aspecten

De luxe van een totaalpakket

Veel van onze klanten kiezen voor een servicepakket op maat. Het voordeel van een totaalpakket is dat Vanoo Media niet alleen verantwoordelijk is voor een mooie website, maar ook voor de resultaten van uw website. Daarom zetten wij dagelijks die extra stap voor onze klanten. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt voor alles wat met uw website en online imago te maken heeft. Kortom: wij houden ons bezig met het onderhouden van uw website, zodat u uw onderneming verder kan brengen – en daarna begint het riedeltje weer opnieuw. Samen groeien we verder.

Vrijblijvend contact

Versterk jouw imago

Inmiddels bestaat ons hechte team uit vijftien ervaren werknemers, die iedere dag weer hun beste beentje voor zetten voor onze klanten. En dat werkt, want inmiddels hebben we al meer dan 600 succesvolle websites en webwinkels gelanceerd! Uiteraard voegen we uw website graag toe aan dit lijstje. Zullen we kennismaken?