Service, Onderhoud en Updates - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Service, Onderhoud en Updates

Er is één ding wat uw onderneming en het web met elkaar gemeen hebben: allebei zijn ze continu in beweging. Het is dan ook niet meer dan logisch dat uw website regelmatig een update en wat onderhoud nodig heeft. Of het nu gaat om het technisch updaten van uw website of wat inhoudelijke veranderingen doorvoeren, Vanoo Media beschouwt deze werkzaamheden als een service die we graag voor u uitvoeren. Laat u uw website hosten en bouwen door ons? Het pakket dat u bij ons heeft afgesloten, is inclusief deze services. Zo nemen we al uw zorgen wat betreft de technische aspecten van uw website uit handen én zorgen we ervoor dat uw website ook inhoudelijk met u mee kan groeien.

De luxe van een totaalpakket

Veel van onze klanten kiezen voor een servicepakket op maat. Het voordeel van een totaalpakket is dat Vanoo Media niet alleen verantwoordelijk is voor een mooie website, maar ook voor de resultaten van uw website. Daarom zetten wij dagelijks die extra stap voor onze klanten. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt voor alles wat met uw website en online imago te maken heeft. Kortom: wij houden ons bezig met het onderhouden van uw website, zodat u uw onderneming verder kan brengen – en daarna begint het riedeltje weer opnieuw. Samen groeien we verder.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224