SEO - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

SEO

SEO staat voor ‘search engine optimization’ in het Nederlands beter bekend als zoekmachineoptimalisatie. Deze optimalisatie is erop gericht om zo veel mogelijk organisch – oftewel gratis – verkeer naar uw website te krijgen. Hoe komen mensen op uw website als ze naar uw producten of diensten op zoek zijn? In de meeste gevallen gebeurt dit via Google of een andere zoekmachine. Een goede optimalisatie houdt dus in dat er alles aan gedaan wordt om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te verschijnen, zonder daarvoor te betalen. Google heeft bepaalde ‘regels’ die bepalen of uw website hoog op de ranking moet staan of niet. Het lastige is ook nog dat Google deze ‘regels’ continu een beetje aanpast. Maar wat houden deze ‘regels’ precies in?

Een greep uit ons portfolio

Een hoge score krijgen van Google

Een hoge score krijgt u vooral als mensen lang op uw website blijven of tot aankopen overgaan op uw website. Daarnaast zijn er wat algemene regels die kunt aanhouden waar Google gericht naar kijkt. Probeer het zoekwoord, het woord waar men op zoekt in de zoekmachine, bijvoorbeeld een paar keer te gebruiken op een pagina, maar niet te vaak. Google zet namelijk websites die een zoekwoord te vaak gebruiken weer lager in de resultaten. Daarnaast zijn korte alinea’s en afbeeldingen belangrijk voor het halen van hogere scores. Zorg dat de alt-teksten van deze afbeeldingen ook het zoekwoord bevatten. Door deze korte regels toe te passen op uw website zorgt u ervoor dat uw vindbaarheid enorm zal verbeteren. Overigens zijn er nog veel meer regels die uw SEO kunnen verbeteren. Bij Vanoo Media worden al deze regels toegepast op uw website om uw vindbaarheid aanzienlijk te vergroten.

Vanoo Media inschakelen voor uw SEO?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij staan voor u klaar voor al uw klussen op het gebied van SEO!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)