SEA uitbesteden - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

SEA uitbesteden

Door te kiezen voor het uitbesteden van SEA kunt een hoop verkeer genereren naar uw website. SEA lijkt in veel opzichten op SEO. Het grote verschil tussen de twee is dat voor SEA wordt betaald en voor SEO niet. Met SEO moet u vooral rekening houden met het aantal websites dat zich op een bepaald zoekwoord richt en met SEA moet u rekening houden met het aantal websites dat betaald adverteert op bepaalde zoekwoorden. SEA staat namelijk voor Search Enige Advertising en kan ervoor zorgen dat u boven aan de zoekresultaten verschijnt van Google. Met name voor beginnende ondernemingen kan SEA aantrekkelijk zijn om meer naamsbekendheid te generen.

Een greep uit ons portfolio

Waarom kiezen voor SEA

SEA heeft een aantal voordelen ten opzichte van SEO. Zo krijgt u bij SEA precies te zien hoeveel een campagne gekost heeft en hoeveel kliks en conversies het opgeleverd heeft. Hierdoor kunt u eenvoudig de cost-per-click berekenen en deze vergelijken met eerdere of andere advertenties. Bij het uitbesteden van SEA zal uw website ook direct bovenaan de zoekresultaten staan, terwijl dit bij SEO weken of maanden kan duren. Het meest duidelijke voordeel is natuurlijk dat uw website gegarandeerd in de bovenste resultaten te zien zal zijn. Bij SEO bestaat de kans dat u plotseling een aantal plaatsen zakt en u minder snel gevonden zal worden.

SEA uitbesteden aan Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Onze specialisten staan voor u klaar voor al uw klussen op het gebied van SEA, zodat u met een gerust hart alle werkzaamheden op het gebied van SEA aan ons kunt uitbesteden.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)