Responsive website laten maken - Vanoo Media Webdesign

Responsive website laten maken

In de beginjaren van het internet werd het internet alleen bezocht via een desktopcomputer. Er waren simpelweg nog geen smartphones die via het internet een pagina konden bekijken. Dit veranderde toen mensen massaal het internet gingen bezoeken met een smartphone. Het probleem was alleen dat de webpagina’s gemaakt waren voor desktopcomputers. Hierdoor was het lastig voor smartphonegebruikers om snel te navigeren op een webpagina. Nog steeds zijn sommige websites niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Een responsive website houdt in dat de pagina een andere lay-out krijgt op basis van de grote van het scherm waarop het getoond wordt, zonder dat er daadwerkelijk iets aan de opmaak van de website verandert. Voor het laten maken van een responsive website bent u bij Vanoo Media aan het juiste adres.

Een greep uit ons portfolio

Snel kunnen kijken hoe uw website eruitziet voor mobiele gebruikers

Het bekendste element van een responsive website en waarom u dit moet laten maken voor uw eigen website is het menu. Op desktop wordt het menu meestal horizontaal en bovenaan het scherm weergegeven, terwijl het menu op een smartphone getoond wordt als een uitklapmenu. Een responsive website laten maken kan veel werk zijn, maar uiteindelijk wel de moeite waard. U zorgt er namelijk voor dat u een groot deel van uw doelgroep succesvol kunt bereiken. Wilt u zien hoe uw website er op dit moment uitziet op uw mobiel? Dat kan tegenwoordig eenvoudig. U gaat naar de pagina die u op mobiel wilt bekijken. Klik vervolgens op een willekeurige plek op de pagina met de rechtermuisknop. Selecteer in het menuutje wat verschijnt de optie ‘Inspecteren’ en klik op het smartphone-icoontje linksboven in het nieuwe venster. U krijgt nu uw website te zien zoals die getoond wordt aan mobiele gebruikers.

Een responsive website laten maken door de specialisten van Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij staan voor u klaar voor het laten maken van uw responsive website op maat!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)