Nieuwe website in Barendrecht

Een nieuwe website laten maken door een professional maakt steeds vaker deel uit van de marketingstrategie van uw bedrijf in Barendrecht. En dat is logisch, want uw nieuwe website is veel meer dan alleen een online visitekaartje in Barendrecht. Vanoo Media kan u hiermee helpen. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden succesvolle websites en webwinkels. Wij gaan de uitdaging aan om uw bedrijf online helder en herkenbaar te presenteren! Wij houden van het web en de mogelijkheden die het ons biedt om uw bedrijf of project tot een online succes te maken.

Bedrijven die u voor gingen

Bedrijven die u voor gingen

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen

Stuij & Van Dijk

Stuij & Van Dijk

Stuij & Van Dijk

Van Milligen Metselwerken

Van Milligen Metselwerken

Van Milligen Metselwerken

Het opbouwen

Het internet biedt tegenwoordig genoeg mogelijkheden om u als onderneming te presenteren. Daarom is het belangrijk dat uw nieuwe website er goed verzorgd uitziet en direct op een goede manier de aandacht trekt in Barendrecht. De website moet echter ook bij uw bedrijf passen en aansluiten op uw wensen voor de website. Vanoo Media beschikt over een team van specialisten die u verder kan helpen met uw wensen of vragen. Uw website wordt, na een persoonlijk gesprek op locatie, ontworpen in uw huisstijl op een testlocatie. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, kan de website gelanceerd worden. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als u na verloop van tijd graag een aanpassing in de lay-out van uw website wilt.

Mogelijkheden

Tegenwoordig bezoeken we websites niet meer alleen via computer en laptop. Een groot deel van de zoekopdrachten op internet gaan via tablets en mobiele telefoons. Het is dan ook belangrijk dat uw website zich goed aan de verschillende formaten kan aanpassen. Dit heet een ‘responsive website’. Vanoo Media maakt alle ontwerpen responsive. De nieuwe website of webwinkel van uw bedrijf in Barendrecht kan dan met ieder apparaat bekeken worden. Denkt u hierbij aan:

 • Smartphones
 • Tablets
 • Notebooks
 • Laptops
 • Desktop PC

Contact

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Vanoo Media wat betreft het maken van een nieuwe website voor uw bedrijf in Barendrecht? Bent u op zoek naar meer informatie of misschien heeft u wel een vraag? In al deze gevallen kun u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Postcode

  Huisnummer

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

  Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

  Edwin van Trigt
  06 – 2750 6642

  Robin Rozeboom Bos
  06 – 8105 0224

  Daphne van Lopik
  0184 – 722 084