Mobiele website laten maken - Vanoo Media Webdesign

Mobiele website laten maken

Tegenwoordig gebruiken veel meer mensen internet op hun mobiele telefoon dan vroeger. Het is zelfs zo dat een website vaker wordt bezocht door een mobiele gebruiker dan iemand die gebruik maakt van een desktopcomputer of laptop. Google heeft deze trend ook gezien. Daarom heeft Google bepaald dat ze websites gaan beoordelen op basis van hun mobiele weergave. Een webpagina kan dus nog zo goed zijn op desktop, maar als deze op een smartphone langzaam laadt of bepaalde informatie niet goed laat zien, zal Google de pagina een veel lagere score geven dan een pagina die wel op een smartphone werkt. Het laten maken van een mobiele website vereist wel specialistische kennis. Hiervoor bent u bij Vanoo Media aan het juiste adres.

Een greep uit ons portfolio

Waar moet een mobiele website aan voldoen?

Het belangrijkste van een mobiele website is de laadsnelheid van deze website. Smartphones doen er in het algemeen namelijk langer over om een pagina te laden dan desktop. De grootste bestanden op een webpagina zijn bijna altijd de afbeeldingen. Het gebruik van te grote afbeeldingen kunnen uw pagina erg traag maken. Daarnaast is het bij het laten maken van een mobiele website belangrijk dat de website zich gemakkelijk kan aanpassen aan de formaten van diverse apparaten, zonder dat er iets verander aan de opmaak. Dit heet responsive webdesign. Onze webdesigners weten er alles van!

Een mobiele website laten maken door de specialisten van Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij staan voor u klaar voor het laten maken van uw mobiele website op maat!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)