Maatwerk koppelingen - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Maatwerk koppelingen

Efficiëntie is in iedere onderneming van groot belang. Of het nu gaat om een administratief systeem of een webshop, u wilt niet opgezadeld worden met dubbel werk. Bij Vanoo Media begrijpen we dat als geen ander. Daarom ontwikkelen wij, samen met onze externe partners, maatwerk koppelingen. Dit betekent dus dat de koppeling die gemaakt wordt, naadloos op uw werkzaamheden, online systemen en wensen aansluit.

Speciaal op maat voor uw onderneming

Welke koppeling u ook nodig heeft, bij Vanoo Media weten we altijd een passende oplossing te ontwerpen en creëren. Heeft u een voorraadsysteem of boekingssysteem waar u niet vanaf wilt wijken, maar wilt u wel een nieuwe website? Een maatwerk koppeling tussen uw systeem en uw (nieuwe) website is dan onmisbaar. Zo’n koppeling zorgt er namelijk voor dat wijzigingen in uw voorraadsysteem direct worden doorgevoerd op uw website, of dat boekingen via uw website direct goed in uw boekingssysteem komen te staan. Heeft u een app? Dan kunnen we er ook voor zorgen dat wijzigingen op de website ook direct in de app worden doorgevoerd. Zo kunt u uw aandacht op belangrijkere aspecten van uw onderneming richten en verder bouwen aan uw onderneming. Daar helpen wij u graag bij!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224