Logo - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Logo

De ‘gouden bogen’, de ‘swoosh’ en het appeltje met een hapje eruit: springen de bijbehorende merken uw gedachten al in? Zo ja, dan illustreren deze merken precies wat een goed logo voor uw merk kan doen. Een goed logo zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf in één oogopslag herkend wordt en zich kan onderscheiden van de concurrentie. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat uw bedrijfsidentiteit vertaald wordt in een origineel en slim logo.

Van concept naar eyecatcher

Uw logo wordt vaak als eerste gezien door voorbijgangers en websitebezoekers. Er zijn verschillende soorten logo’s, maar voor alle typen geldt dat een logo uw bedrijfsactiviteiten goed moet weergeven. Wilt u bijvoorbeeld een woordmerk (denk bijvoorbeeld aan Sony en Samsung), een beeldmerk (zoals Apple en Twitter) of een combinatie ervan? Ronde vormen of scherpe hoeken, felle kleuren of juist kalmte, een sterk lettertype of gaat u toch voor iets elegants? Al deze keuzes samen stralen een bepaalde identiteit uit: úw bedrijfsidentiteit.

Het vergt wat tijd om een goed logo te ontwerpen dat echt bij uw bedrijf past. Gelukkig maken de designers van Vanoo Media die tijd graag voor u vrij! Zo heeft u binnen de kortste keren een uniek eindresultaat waar u uw bedrijf goed mee kan presenteren.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224