Linkbuilding uitbesteden - Vanoo Media Webdesign

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is één van die termen die tegenwoordig vaak voorbijkomt in de onlinemarketingwereld. Maar wat houdt het nu precies in? Linkbuilding is het ruilen van links naar uw eigen website met links van een andere website. Linkbuilding wordt vaak gedaan door bedrijven die meerdere websites in beheer hebben. Wanneer deze bedrijven onderling ruilen, zorgen ze ervoor dat twee verschillende websites niet direct met elkaar linken. Google houdt hier namelijk niet van en zal websites die onderling ruilen lager plaatsen binnen de zoekresultaten van Google. Doordat onlinemarketingbedrijven vaak meerdere websites in beheer hebben, kunnen ze het voor elkaar krijgen om deze straf van Google te ontwijken. Het uitbesteden van linkbuilding kan u dus een hoop tijd besparen en ervoor zorgen dat u een stuk hogere score van Google krijgt.

Een greep uit ons portfolio

Hoe gaat linkbuilding in zijn werk?

Stel: bedrijf A en B willen links met elkaar ruilen. Bedrijf A heeft website 1 en 2 in bezit, bedrijf B heeft website 3 en 4 in bezit. Bedrijf A merkt dat er nog weinig gelinkt wordt naar website 1, waardoor website 1 een lage score krijgt van Google. Bedrijf B heeft hetzelfde probleem bij website 3. Ze besluiten om links te gaan ruilen. Hierdoor plaatst bedrijf A de link van website 3 op website 2, bedrijf B plaatst op zijn beurt de link van website 1 op website 4. Hierdoor hebben website 1 van bedrijf A en website 3 van bedrijf B allebei een extra externe pagina die naar hun website linkt, zonder dat ze direct onderling met elkaar linken. Hoe vaker er naar uw website gelinkt wordt, hoe hoger uw website verschijnt bij de zoekresultaten van Google. Dit is hoe linkbuildingen uitbesteden werkt.

Linkuilding uitbesteden aan Vanoo Media?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Onze specialisten staan voor u klaar voor al uw klussen op het gebied van SEO! Hierdoor kunt met een gerust hart de linkbuilding aan ons uitbesteden.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)