Huisstijl & Identiteit - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Huisstijl en identiteit

Authenticiteit is tegenwoordig misschien wel het belangrijkste speerpunt waar een klant naar op zoek is in een bedrijf. Daarnaast is het als ondernemer ook van groot belang om uzelf genoeg te onderscheiden van de concurrentie. Uw authenticiteit en onderscheidende krachten komen samen in uw bedrijfsidentiteit. En deze wilt u natuurlijk wél luid en duidelijk verkondigen! Een kenmerkende huisstijl die uw bedrijfsidentiteit en -activiteiten duidelijk visueel kan vertonen is een marketingstrategie die zowel online als offline onmisbaar is.

Uw huisstijl: even uniek als uw onderneming

Een complete huisstijl bestaat uit een aantal elementen. Belangrijk is dat de elementen apart van elkaar de bedrijfsidentiteit goed uitdragen, maar ook samen een mooi geheel vormen. Het belangrijkste onderdeel van de huisstijl is het logo. Dit onderdeel vormt de basis voor de verdere huisstijl. Wat is het thema van het logo? Verfijnd of juist gedurfd? Welke kleuren, vormen, iconen en lettertypen worden gebruikt? De antwoorden op deze vragen ontwikkelen de ontwerpers van Vanoo Media graag voor u  tot een volwaardige en unieke huisstijl die betrouwbaarheid en herkenbaarheid uitstraalt!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224