Huisstijl bepalen - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Huisstijl bepalen

Het wordt vaak onderschat in het mkb, maar eigenlijk is het van grote waarde voor uw bedrijf: uw huisstijl. Of u nu net begint met uw onderneming of u al jarenlang meegaat, een huisstijl is een belangrijke factor in het genereren van naamsbekendheid en het laten groeien van uw bedrijf. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat uw huisstijl goed bij uw bedrijf past en ook echt uniek en onderscheidend is. Zo onderscheidt u namelijk uw bedrijf van het bedrijf van uw concurrent. Een goede huisstijl is echter niet binnen drie tellen verzonnen. Heeft u daarom hulp nodig bij het bepalen van uw huisstijl? De specialisten van Vanoo Media staan voor u klaar.

Een greep uit ons portfolio

Waarom is uw huisstijl zo belangrijk?

Stel: u loopt in de sportwinkel en u ziet een trui hangen met drie strepen. U weet gelijk dat dit een Adidastrui is. Hoe? Omdat Adidas deze drie strepen als merkindicator gebruikt, al jarenlang. Na ontelbare keren zo’n trui gezien te hebben, kunt u inmiddels razendsnel de link leggen tussen de drie strepen en het merk Adidas. Hetzelfde effect zou optreden als er in plaats van drie strepen een woord of zin stond, in het lettertype van Adidas. Het unieke beeldmerk en lettertype zorgen dus voor herkenbaarheid, consistentie en daarmee ook betrouwbaarheid. Geen wonder dus, dat Adidas zo’n sterk merk is geworden!

Hulp nodig bij het bepalen, ontwerpen en het realiseren van uw huisstijl?

Vanoo Media heeft als doel om mkb’ers te helpen hun onderneming online beter op de kaart te zetten door middel van een professionele website en/of webshop en een doordachte marketingstrategie op maat. Wilt u uw onderneming een professionele uitstraling geven online en de vindbaarheid vergroten? Laat ons u dan helpen en samen zetten we een online omgeving op waardoor u snel vindbaar zal zijn. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Bellen kan via 0184 – 722 084 en mailen kan naar info@vanoo.nl. Wij helpen u graag bij het bepalen van uw huisstijl!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)