Hostingpakket Alblasserdam - Vanoo Media Webdesign

Hostingpakket in Alblasserdam

Wij maken voor u een originele website. Daar horen ook maatwerk oplossingen bij voor een hostingpakket in [pb-city]. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse standaard pakketten, maar wij bieden u ook de mogelijkheid eigen VPS of Dedicated Server af te nemen. VPS staat voor Virtual Private Server. Met een VPS heeft u flexibiliteit: u kunt hierop zelf uw instellingen beheren en software draaien. Een VPS groeit bovendien met u mee. Als uw website in korte tijd groeit, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele herinstallaties op een grotere server. Een Dedicated Server kunt u huren. De server wordt dan geplaatst in een serverruimte van een provider. Het voordeel hiervan is dat Dedicated Servers tegen scherpe tarieven worden aangeboden.

Een greep uit ons portfolio

Luxe van een totaalpakket

Veel van onze klanten kiezen voor service op maat wat betreft een hostingpakket in Alblasserdam. Het voordeel van een totaalpakket is dat Vanoo Media niet alleen verantwoordelijk is voor een mooie en verzorgde website, maar ook voor de resultaten van uw website. Afhankelijk van uw branche en doelstelling zullen wij voor u een pakket op maat samenstellen. Dit pakket zal zorgen voor goede resultaten. Deze resultaten zullen maandelijks gerapporteerd worden. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina over marketing en onderhoud.

SSL Certificaten

Heeft u een website waarop een bezoeker zijn contactgegevens, inloggegevens, een mailformulier of bestelling kan invullen en plaatsen? Dan raden wij u sterk aan om uw website van een SSL-certificaat te voorzien. Door het gebruik van een SSL-certificaat wordt de verbinding tussen uw website en de bezoeker versleuteld, waardoor de gegevens die heen en weer verstuurd worden onderweg niet onderschept kunnen worden. Kortom, wanneer u kiest voor een compleet hostingpakket in Alblasserdam nemen wij u alle zorgen uit handen!

Contact

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Vanoo Media wat betreft een hostingpakket in Alblasserdam? Bent u op zoek naar meer informatie of misschien heeft u wel een vraag? In al deze gevallen kun u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)