Google Search Console - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Google Search Console

Uw website moet prestaties leveren. Daar is ‘ie immers voor ontworpen en ingericht. Een manier om te achterhalen hoe uw website scoort in Google, is door middel van Google Search Console. Deze tool laat u zien welke pagina’s hoog scoren in Google en welke juist niet. Op basis van deze en nog veel meer relevante informatie, zoals het aantal klikken op uw pagina en de gemiddelde positie van uw pagina over een bepaalde periode, kunt u het succes van uw website naar een hoger niveau tillen.

Waar kijken we naar?

Zoals we al eerder hebben gezegd, zijn er diverse metingen die ons helpen te bepalen hoe goed uw website presteert. Zo houden we niet alleen in de gaten welke pagina’s goed zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google, maar ook welke dat juist niet zijn. Klikken er maar weinig mensen op uw pagina, of zijn het aantal vertoningen opvallend laag? Dan komen wij in actie om u weer een stukje dichterbij de Google-top te brengen!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224