Google Mijn Bedrijf & Reviews - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Google Mijn Bedrijf & Reviews

Google Mijn Bedrijf – het blok informatie aan de rechterkant wanneer u een bedrijfsnaam googelt – is dé one-stop-shop voor alle bedrijfsinformatie die een zoeker zou willen vinden. Van adresgegevens tot foto’s en van reviews tot de openingstijden, alle informatie is in één oogopslag zichtbaar. Zo weet zowel Google als de zoeker dat u een professioneel bedrijf bent, waardoor Google meer waarde aan uw website hecht en deze wordt beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Het gevolg is dan ook dat u lokaal beter vindbaar bent. Kortom: een goedgevuld Google Mijn Bedrijf-informatieblok kan uw onderneming veel goeds opleveren.

Reviews: wie leest ze nu niet?

Een bijkomstigheid van een Google Mijn Bedrijf-blok is dat uw klanten reviews kunnen achterlaten over uw producten, diensten of bedrijf als geheel. Positieve reviews zijn echte krachtpatsers en gebruiken het nieuwe vertrouwen om de bezoeker over de streep te trekken. Dat is belangrijk, want uit onderzoek is gebleken dat minstens 80% van de Nederlanders eerst de reviews leest voordat ze in zee gaan met een bedrijf. Door actief reviews op Google Mijn Bedrijf te verzamelen en er goed mee om te gaan, kunt u uzelf op de kaart zetten als betrouwbaar en transparant bedrijf met oog voor klanten en hun wensen en problemen.

Bij Vanoo Media weten we hoe belangrijk Google Mijn Bedrijf en reviews zijn voor het succes van uw onderneming. Daarom helpen we u graag bij het opzetten en onderhouden van de informatie. Onze marketingtalenten vertellen u graag meer over de mogelijkheden: samen zorgen we ervoor dat uw bedrijfsprofiel opvalt!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224