Google Ads - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Google Ads

Zo hoog mogelijk k in Google komen: dat is de droom van elke ondernemer. Een hogere ranking betekent immers een betere zichtbaarheid en dus ook een hogere kans op succesvolle conversie. Heeft uw vindbaarheid nog een steuntje in de rug nodig? Dan is het opstarten van een campagne met Google Ads een optie om uw vindbaarheid, naast het organische gedeelte, nog verder te verbeteren.

Hoe gaat Google Ads in z’n werk?

Met Google Ads kunt u helemaal bovenaan de zoekresultaten komen te staan – mits u hoog genoeg biedt, natuurlijk. Google Ads werkt namelijk volgens het principe van een veiling. De hoogste bieder op een bepaald zoekwoord, krijgt de advertentie toegewezen. U betaalt dan uw geboden bedrag per keer dat een bezoeker op uw advertentie klikt. Om optimaal resultaat te behalen, is het echter wel belangrijk dat u weet waar uw doelgroep naar zoekt. De marketingspecialisten van Vanoo Media kunnen u helpen bij het opzetten, voorbereiden, monitoren en verbeteren van uw Google Ads-campagnes. Zo helpen we u graag naar de top van de zoekmachine!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224