Google beoordeling van 4.9 gebaseerd op 79 recensies

E-mailmarketing

Uw onderneming is altijd in beweging. Alleen door continu te leren en vervolgens te innoveren kunt u de beste producten en diensten voor uw klanten realiseren. Het is dan ook niet zo gek als er regelmatig wat verandert wat betreft uw producten en diensten of uw vakgebied of bedrijf in het algemeen.

Een all-inclusive strategie

en goede manier om uw klanten op de hoogte te houden van uw werkzaamheden en bezigheden als bedrijf, is door gebruik te maken van e-mailmarketing. De specialisten van Vanoo Media helpen u graag bij het brainstormen over en opstellen van uw strategie wat betreft e-mailmarketing. En het verzenden ervan? Ook dat kunnen we natuurlijk voor onze rekening nemen.

E-mailmarketing

Een all-inclusive strategie

Voordat u uw eerste e-mail de deur uit kan sturen, moet u natuurlijk eerst weten wat uw plan gaat zijn. Het ding met e-mailmarketing is namelijk dat klanten verwachten om regelmatig op de hoogte gehouden te worden. Dit kan wekelijks zijn, maar bijvoorbeeld ook elke twee weken of maandelijks. De perfecte frequentie hangt af van wat u precies met uw nieuwsbrief wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld vooral uw klanten informeren over uw vakgebied? Dan is een maandelijkse nieuwsbrief prima. Voegt u in rap tempo nieuwe producten toe aan uw webshop, die relevant zijn voor uw abonnees? Dan zullen uw klanten een wekelijkse update wel waarderen. Een mix van deze soorten nieuwsbrieven kan natuurlijk ook. Vanoo Media denkt met u mee, zodat u binnen de kortste keren een strakke, relevante e-mailmarketingstrategie klaar hebt.

Vrijblijvend contact

Versterk jouw imago

Inmiddels bestaat ons hechte team uit vijftien ervaren werknemers, die iedere dag weer hun beste beentje voor zetten voor onze klanten. En dat werkt, want inmiddels hebben we al meer dan 600 succesvolle websites en webwinkels gelanceerd! Uiteraard voegen we uw website graag toe aan dit lijstje. Zullen we kennismaken?