E-mailmarketing - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

E-mailmarketing

Uw onderneming is altijd in beweging. Alleen door continu te leren en vervolgens te innoveren kunt u de beste producten en diensten voor uw klanten realiseren. Het is dan ook niet zo gek als er regelmatig wat verandert wat betreft uw producten en diensten of uw vakgebied of bedrijf in het algemeen. Een goede manier om uw klanten op de hoogte te houden van uw werkzaamheden en bezigheden als bedrijf, is door gebruik te maken van e-mailmarketing. De specialisten van Vanoo Media helpen u graag bij het brainstormen over en opstellen van uw strategie wat betreft e-mailmarketing. En het verzenden ervan? Ook dat kunnen we natuurlijk voor onze rekening nemen.

Een all-inclusive e-mailmarketingstrategie

Voordat u uw eerste e-mail de deur uit kan sturen, moet u natuurlijk eerst weten wat uw plan gaat zijn. Het ding met e-mailmarketing is namelijk dat klanten verwachten om regelmatig op de hoogte gehouden te worden. Dit kan wekelijks zijn, maar bijvoorbeeld ook elke twee weken of maandelijks. De perfecte frequentie hangt af van wat u precies met uw nieuwsbrief wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld vooral uw klanten informeren over uw vakgebied? Dan is een maandelijkse nieuwsbrief prima. Voegt u in rap tempo nieuwe producten toe aan uw webshop, die relevant zijn voor uw abonnees? Dan zullen uw klanten een wekelijkse update wel waarderen. Een mix van deze soorten nieuwsbrieven kan natuurlijk ook. Vanoo Media denkt met u mee, zodat u binnen de kortste keren een strakke, relevante e-mailmarketingstrategie klaar hebt.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224