App ontwikkeling iOS en Android - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

App ontwikkeling iOS en Android

U kunt het vast wel beamen als ondernemer: een smartphone is tegenwoordig onmisbaar. Niet alleen omdat u zo goed mogelijk bereikbaar wilt zijn, maar ook omdat u een eindeloze stroom van informatie in uw handen hebt. Het is dan ook niet zo gek dat we steeds meer vanaf onze telefoon doen in plaats van onze computer. Juist daarom is het belangrijk om ook via mobiele platforms uw klant kunt bereiken. Wat dacht u dus van een eigen app? Vanoo Media kan het voor u ontwikkelen!

Van ontwikkeling tot onderhoud

Een app ontwikkelen bestaat uit verschillende fases. Ten eerste is het belangrijk om een goed ontwerp te bedenken. Zo zet u op een rijtje wat u wilt dat de app voor uw klanten kan betekenen. Vervolgens moet het ontwerp worden getest op gebruiksvriendelijkheid en bugs. Wanneer het ontwerp en de functionaliteit helemaal kloppen, is het tijd om de app te lanceren in de iOS en Android-appstores. En om ervoor te zorgen dat de app naar behoren blijft werken, zorgen we ook voor periodiek onderhoud. Kortom: voor het complete pakket bent u bij Vanoo Media aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224