Neem contact met ons op! 0184 – 722 084 | info@vanoo.nl

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen

Video- en Fotografie

Wilt u graag op een aansprekende manier uw onderneming presenteren? Dit kan visueel uitgevoerd worden met diverse foto’s.
Denkt u dat alleen foto’s niet voldoende zijn? Dan kunnen wij uitbreiden met een bedrijfsvideo.
Hiermee kunt u zich nog verder onderscheiden van de concurrentie!

De ideale manier om uw onderneming te presenteren

Uw onderneming in de schijnwerpers met foto’s en een bedrijfsvideo! Een krachtige bedrijfsvideo over uw onderneming en/of medewerkers wekt vertrouwen en is overtuigend. Het is de ideale manier om uw onderneming voor te stellen aan de consument.

In de bedrijfsvideo kan de essentie van de onderneming in beeld gebracht worden en kunnen eventueel de producten/diensten gepresenteerd worden. Een van de belangrijkste onderdelen die een promotievideo nodig heeft is kwaliteit. Wanneer een filmpje er kwalitatief heel goed uit ziet, zal dit sneller kijkers trekken. Vanoo Media kan dit voor u waarmaken.

Onze prijzen zijn transparant, zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent als ondernemer. De pakketten zijn modulair opgebouwd, zodat er goede afwegingen gemaakt kunnen worden over de investering. Bekijk hieronder de pakketten en de eventuele opties:

Bedrijfsvideo startpakket 
U wilt uw klanten graag een kijkje achter de schermen laten nemen van uw bedrijf, uw showroom promoten of als hoveniersbedrijf een aangelegde tuin onder de aandacht brengen? Dan is pakket start hiervoor het aangewezen pakket. Voor een scherpe prijs maken wij een mooie opname bij u op locatie, die we verwerken tot een aansprekende bedrijfsvideo, zonder dat u dit veel tijd kost.

Inhoud pakket


 Videoreportage tot 3 minuten
 Telefonisch intakegesprek
 3 uur aanwezig voor opname
 Gebruik rechtenvrije* muziek
  Gebruik van ondertiteling
 Concept oplevering
 Correctieronde
 Reiskosten inbegrepen

Opties
Voice over, langere opnames of een drone inzetten? Ook dat is mogelijk. Bij elk pakket kunt u kiezen voor één of meerdere van de onderstaande opties.

 Voice over per 2 minuten tekst
 Extra dagdeel (3 uur) opname op zelfde datum
 Extra dagdeel (3 uur) op andere datum
 Drone opname (incl. dronepiloot)

Bedrijfsvideo pluspakket 
Het pluspakket is in basis gelijk aan het start pakket, maar de nadruk ligt hier op de boodschap die u wilt overbrengen. Er is ruimte voor complexere opnames, het in scène zetten, opnames van figuranten/acteurs. Daarom komen we voor afgaand op locatie en spreken alles door, waarna dit in het script wordt vastgelegd. Als het script gereed is, wordt op de opnamedatum volgens script gewerkt.

Inhoud pakket


 Videoreportage tot 5 minuten
 Intakegesprek op locatie
 Uitwerken en vaststellen script
 3 uur aanwezig voor opname
 Gebruik rechtenvrije* muziek
  Gebruik van ondertiteling
 Concept oplevering
 Correctieronde
 Reiskosten inbegrepen

Maatwerk
U wilt de voortgang van een project vastleggen verspreid over meerdere opnamedatums? Ook maatwerk is mogelijk! Wij adviseren u graag hierbij, om dit zo kostenefficiënt mogelijk voor u uit te voeren.

Bekijk hier verschillende voorbeelden van bedrijfsvideo’s

Thermen Binnenmaas

Huigevoort

Keukenathome

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224

Daphne van Lopik
0184 – 722 084