Video- en Fotografie - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Video- en fotografie

U bent hartstikke trots op uw onderneming en dat wilt u natuurlijk het liefst met iedereen delen. U kunt natuurlijk beschrijven waarom uw product of dienst de beste is, maar u kunt het natuurlijk ook laten zien! Daden zeggen immers meer dan woorden. Goede fotografie of een mooie bedrijfsfilm schetsen een accuraat beeld van uw dienst, bedrijf of product. Dat komt goed uit, want potentiële klanten houden van transparantie. Kortom: met goede beelden van uw bedrijf onderscheidt u uzelf van de concurrentie.

Waarom video- en fotografie uitbesteden?

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een smartphone met een krachtige camera om foto’s en video’s mee te schieten. Toch missen deze beelden vaak de finishing touch wat het onderscheidt maakt tussen een gelikte, professionele look en ‘slechts’ foto’s en filmpjes. Denk bijvoorbeeld aan eventuele bewerking, montage, ondertiteling en achtergrondmuziek. Door uw video- en fotografie uit te besteden aan een professional positioneert u uw bedrijf sterk op de markt en maakt u pas écht een onvergetelijke indruk. Vanoo Media en haar partners zorgen er graag voor dat uw bedrijfsidentiteit en -activiteiten worden vertaald in krachtige bedrijfsvideo’s en -foto’s!

Voorbeelden van Videografie

Bedrijfsvideo plus pakket

Videoreportage Reiskosten inbegrepen
Uitwerken en vaststellen script Aanwezigheid voor opname
Gebruik rechtenvrije* muziek Gebruik van ondertiteling
Concept oplevering Correctieronde
Intake gesprek

Extra opties

Voice over, langere opnames of een drone inzetten? Ook dat is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden

Voice over per 2 minuten tekst
Extra dagdeel opname op zelfde datum
Extra dagdeel op andere datum
Drone opname (incl. dronepiloot)

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224