Zoekmachine optimalisatie

Ruim 85% van de internetters begint het surfen binnen een zoekmachine, ruim 90% gebruikt daarvoor Google in Nederland. Voor u als ondernemer is het daarom dus belangrijk dat u site goed gevonden wordt binnen deze zoekmachines.

Wij bij Vanoo Media hebben dan ook veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en willen deze kennis dan ook graag met u delen.

ONTVANG GEHEEL VRIJBLIJVEND BINNEN 24 UUR EEN TREFWOORD ANALYSE

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Telefoonnummer: Email:
Vul u gegevens in zodat wij u de trefwoord analyse kunnen doen toekomen


Trefwoord analyse

Geheel vrijblijvend zijn wij bereid een analyse te maken van u pagina in combinatie met het trefwoord.

Vul het formulier in en wij zullen tijdens werkdagen binnen 24 uur u een analyse sturen.

Let op het is belangrijk duidelijk de pagina te sturen welke wordt weer gegeven in de zoekresultaten van Google.

Voorbeeld de website van Little Led,

Trefwoord “Led scherm specialist” ( klik op  de link ) de link welke wordt weergegeven is http://www.littleled.nl/ledscherm/

Analyse van de complete site

Uiteraard zijn wij zeker ook bereid een analyse te maken van de complete website, wij zullen dan direct ook een onderzoek doen naar de trefwoorden welke voor u interessant zullen zijn.

Niet elke website is geschikt om nog op alle trefwoorden succesvol te scoren, maar daarintegen zullen er ook voor uw website zeker nog mogelijkheden zijn om tegen minimale kosten de hoeveelheid bezoekers en zeker de conversie van u website te verhogen.

In de meeste gevallen doen wij u een “No Cure No Pay” aanbieding waarbij we met gerichte doelen een campagne voor u op zullen starten, pas na eventueel behaalde posities zullen er kosten in rekening worden gebracht