Google beoordeling van 4.9 gebaseerd op 79 recensies

SEO No Cure No Pay

Als u op zoek bent naar een bepaald product of bepaalde dienst, dan is de kans groot dat de eerste stap van de zoektocht zich plaatsvindt op Google.

Hoog in Google

De kans dat u op Google verder kijkt dan pagina 3 van de zoekresultaten is een heel stuk kleiner. Met andere woorden: hoe hoger u als ondernemer in de zoekresultaten van Google staat, hoe groter de kans dat potentiële klanten uw website weten te vinden en voor uw producten of diensten kiezen.

Search Engine Optimization

Waarom SEO No Cure No Pay?

Er zijn twee manieren die uw website naar de top van Google brengen: SEA (search engine advertising) en SEO (search engine optimization). Met SEA komt u – als u het hoogste geldbedrag per klik biedt – gegarandeerd bovenaan de lijst te staan. Maar: u betaalt per klik. Als u dus € 5 per klik betaalt, kan het zo zijn dat u dagelijks honderden euro’s kwijt bent aan SEA.

Dit kan goedkoper! Hier komt SEO No Cure No Pay namelijk om het hoekje kijken. Bij Vanoo Media zorgen we er graag voor dat uw website zo hoog mogelijk in Google komt te staan door het schrijven van kwalitatieve, informatieve teksten over uw producten en diensten. Vervolgens optimaliseren we deze pagina, zodat Google de pagina hoger waardeert en u dus hoger in de zoekresultaten komt. Met onze SEO No Cure No Pay-dienst betaalt u alleen voor de zoekwoorden die de top 10 in de zoekresultaten behalen, met een maximum bedrag per maand. Een stuk goedkoper dan SEA, dus.

Vrijblijvend contact

Versterk jouw imago

Inmiddels bestaat ons hechte team uit vijftien ervaren werknemers, die iedere dag weer hun beste beentje voor zetten voor onze klanten. En dat werkt, want inmiddels hebben we al meer dan 600 succesvolle websites en webwinkels gelanceerd! Uiteraard voegen we uw website graag toe aan dit lijstje. Zullen we kennismaken?