SEO No Cure No Pay - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

SEO No Cure No Pay

Als u op zoek bent naar een bepaald product of bepaalde dienst, dan is de kans groot dat de eerste stap van de zoektocht zich plaatsvindt op Google. Daarentegen is de kans dat u verder kijkt dan pagina 3 van de zoekresultaten een heel stuk kleiner. Met andere woorden: hoe hoger u als ondernemer in de zoekresultaten van Google staat, hoe groter de kans dat potentiële klanten uw website weten te vinden en voor uw producten of diensten kiezen.

Waarom SEO No Cure No Pay?

Er zijn twee manieren die uw website naar de top van Google brengen: SEA (search engine advertising) en SEO (search engine optimization). Met SEA komt u – als u het hoogste geldbedrag per klik biedt – gegarandeerd bovenaan de lijst te staan. Maar: u betaalt per klik. Als u dus € 5 per klik betaalt, kan het zo zijn dat u dagelijks honderden euro’s kwijt bent aan SEA.

Dit kan goedkoper! Hier komt SEO No Cure No Pay namelijk om het hoekje kijken. Bij Vanoo Media zorgen we er graag voor dat uw website zo hoog mogelijk in Google komt te staan door het schrijven van kwalitatieve, informatieve teksten over uw producten en diensten. Vervolgens optimaliseren we deze pagina, zodat Google de pagina hoger waardeert en u dus hoger in de zoekresultaten komt. Met onze SEO No Cure No Pay-dienst betaalt u alleen voor de zoekwoorden die de top 10 in de zoekresultaten behalen, met een maximum bedrag per maand. Een stuk goedkoper dan SEA, dus.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224