Neem contact met ons op! 0184 – 722 084 | info@vanoo.nl

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 25 beoordelingen

Video- en Fotografie

Wilt u graag op een aansprekende manier uw onderneming presenteren? Dit kan visueel uitgevoerd worden met diverse foto’s.
Denkt u dat alleen foto’s niet voldoende zijn? Dan kunnen wij uitbreiden met een promotiefilm.
Hiermee kunt u zich nog verder onderscheiden van de concurrentie!

De ideale manier om u voor te stellen

Het is altijd belangrijk dat u uw klanten genoeg informeert over uw onderneming. Wilt u graag uw klanten op een aansprekende manier laten zien wat uw bedrijf inhoud? Dit kan bijvoorbeeld visueel met behulp van foto’s. Vanoo media kan voor u zakelijke foto’s maken die uw onderneming informatief en zakelijk weergeven. De gemaakte foto’s kunt u vervolgens gebruiken voor op uw website, visite kaartjes, flyers en nog veel meer.

Misschien denkt u nog een stapje verder en denkt u dat alleen foto’s niet genoeg zijn. Dan is een promotiefilm misschien wat voor u. Een promotiefilm is de ideale manier om uw bedrijf voor te stellen aan de consumenten. In de video kan verteld worden waar het zoal om draait in het bedrijf en wat de producten/diensten zijn die geleverd worden. Een van de belangrijkste onderdelen die een promotievideo nodig heeft is kwaliteit. Wanneer een filmpje er kwalitatief heel goed uit ziet, zal dit sneller kijkers trekken. Vanoo Media kan dit voor u waarmaken.

Nadat de video klaar is kan deze worden verspreid op de gewenste online platformen. Kies bijvoorbeeld voor YouTube zodat de video ook makkelijk geplaatst kan worden op uw website. U kunt kiezen voor Facebook. Hier kunnen kijkers de promotiefilm delen wat weer extra publiciteit oplevert. Met behulp van promotiefilms en fotografie helpt Vanoo Media uw onderneming te onderscheiden van de concurrentie!

Bekijk hier verschillende bedrijfsvideo’s gemaakt door Vanoo Media

Thermen Binnenmaas

Huigevoort

Keukenathome

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224

Daphne van Lopik
0184 – 722 084