Google beoordeling van 4.9 gebaseerd op 78 recensies

Stuij en van Dijk

#website #maatwerk #hardinxveld #makelaar

Onze werkzaamheden

Wij ontwikkelde en realiseerde een nieuwe website waar Stuij & van Dijk Makelaardij weer jaren mee vooruit kan! Een verfrissend design, een herkenbare huisstijl én eenvoudig te beheren. Zo is het updaten van het woningaanbod volledig in eigen beheer en hoeven wij alleen maar bij te springen bij de echt moeilijke vragen. 

Maatwerk website

Ontdek jouw perfecte woning met de gloednieuwe, op maat gemaakte website

Voor Stuij & van Dijk, jouw betrouwbare makelaar in Hardinxveld Giessendam, hebben wij een gloednieuwe maatwerk website gerealiseerd die staat voor een naadloze gebruikservaring.  

Ons team van designers heeft deze website ontwikkeld in WordPress, volledig op maat gemaakt om perfect aan de wensen en behoeften van Stuij & van Dijk te voldoen. Met de maatwerk functionaliteiten en het aantrekkelijke ontwerp is de website van Stuij & van Dijk weer klaar voor de toekomst. Maar wat het nog beter maakt, is dat deze website eenvoudig te beheren is door het team zelf.  

Dankzij het gebruiksvriendelijke beheersysteem van WordPress kunnen ze gemakkelijk content, foto’s en woninginformatie bijwerken, waardoor ze altijd up-to-date blijven. De nieuwe website van Stuij & van Dijk is de perfecte combinatie van huisstijl, functionaliteit en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of je wilt je woning verkopen, deze website biedt een intuïtieve navigatie en uitgebreide zoekfuncties om je te helpen bij het vinden van de perfecte match.  

Een maatwerk website nodig?