Google beoordeling van 4.9 gebaseerd op 78 recensies

Box 2 Trade

#containers #website #huren of leasen #rotterdam #webdesign

Box 2 Trade

Voor Box2Trade hebben wij een uitgebreide en moderne nieuwe website ontwikkeld. Door gebruik te maken van WordPress, hebben we ervoor gezorgd dat de klant eenvoudig zelf wijzigingen kan aanbrengen aan de inhoud van de website, zoals het plaatsen van nieuwe containers of nieuwsberichten. We hebben een compleet nieuwe stijl geïntroduceerd, waardoor de website zich onderscheidt binnen de branche. Dit project toont onze toewijding aan gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke oplossingen die onze klanten helpen om een voorsprong te nemen op hun concurrenten. 

Responsive webdesign

In een tijd waarin steeds meer mensen websites via hun mobiel bekijken, is responsive webdesign essentieel. Deze aanpak zorgt ervoor at je website automatisch meeschaalt en optimaal functioneert op verschillende apparaten en schermformaten, van desktops tot smartphones en tablets. door gebruik te maken van flexibele layouts, beelden en CSS media queries, blijft je site er altijd goed uitzien en goed werken, ongeacht het apparaat.

Bij ons krijg je standaard een responsive website die er geweldig uitziet en perfect werkt op elk apparaat. Wij zorgen ervoor dat jouw site altijd gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk blijft. Zo ben je verzekerd van een optimale gebruikerservaring voor al je bezoekers, waar ze ook zijn.

Laat een responsive website maken