Pakketten

Wat zijn de kosten voor uw website?

Bij het maken van een nieuwe website spelen de kosten voor u ook een belangrijke rol. De kosten van een website kunnen heel erg uiteenlopen en hangen dan ook van een aantal factoren af. Ten eerste bepaalt de uitgebreidheid van de website een deel van de kosten. Een simpele website met een paar pagina’s kost natuurlijk minder dan een uitgebreide website met een onbeperkt aantal pagina’s. Als u ook nog geïnteresseerd bent in het lanceren van een webshop, komen er uiteraard nog wat extra kosten bij.

Ten tweede is de invulling van uw website ook erg belangrijk. Levert u zelf het beeldmateriaal en/of teksten aan of wilt u dat wij dit voor u verzorgen? Als u dit door ons laat doen, bent u verzekerd van professionele teksten en goed beeldmateriaal, maar dit zal echter wel meespelen in de totale kosten van uw nieuwe website.

Hoe goed alle factoren ook in beeld gebracht worden, het blijft altijd lastig om een goede indicatie te geven voor de kosten. Elke website is natuurlijk verschillend en niet iedereen heeft dezelfde wensen. Om de kosten zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen, gaan wij graag met u een persoonlijk gesprek aan. Op deze manier kunnen wij u alle mogelijkheden op het gebied van webdesign, marketing en hosting laten zien en kunt u uw wensen kenbaar maken. Aan de hand hiervan zullen wij een prijsopgave opstellen, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan en wij zo snel mogelijk aan de slag kunnen met uw website.

Een globaal overzicht

In dit globale overzicht kunt u zien waar u ongeveer aan moet denken bij elk type website. U kunt zelf bepalen wat uw budget is en welk type website het best bij u en uw werkzaamheden past. Wij maken een professionele website voor ieder budget! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan en u ziet in één opslag aan welke kosten u ongeveer moet denken bij het maken van een website.

BUDGET WEBSITE

Alle websites die wij maken zijn professionele websites. Een budget website is, simpelweg gezegd, een website voor een klein budget. Bij een budget website kiest u zelf een ontwerp uit en binnen 24 uur kunt u met behulp van een duidelijke instructie aan de slag met uw eigen website! Uiteraard leveren wij de budget website inclusief CMS.

VRIJBLIJVEND PRIJS OPVRAGEN

KLEINE WEBSITE

Een kleine- zakelijke website is een goede oplossing voor kleine ondernemers als consultants en ZZP’ers. Deze website bestaat uit ongeveer 10 pagina’s, een fotoalbum voor recente projecten en een contactformulier. Met het CMS dat wij er standaard bij leveren kunt u zelf de teksten in uw website wijzigen.

VRIJBLIJVEND PRIJS OPVRAGEN

ZAKELIJKE WEBSITE

Een zakelijke website heeft een maatwerk lay-out die geheel gebaseerd is op uw huisstijl en heeft een onbeperkt aantal pagina’s. Naast het onbeperkte aantal pagina’s heeft is er ruimte voor stukken als blog of een nieuwsbriefsysteem. Net als bij de kleine- zakelijke website heeft u met het CMS volledige controle over de inhoud van de website.

VRIJBLIJVEND PRIJS OPVRAGEN

MAATWERK WEBSITE

Bij een maatwerk website maken wij uw website volledig op maat met meerdere pagina lay-outs. Naast alle voordelen van de voorgenoemde websites kunt u bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte voor uw klanten maken of een geavanceerd user management systeem instellen. Alles binnen deze website wordt volledig naar wens ingericht en geïntegreerd.

VRIJBLIJVEND PRIJS OPVRAGEN