Neem contact met ons op! 0184 – 722 084 | info@vanoo.nl

Marketing & Onderhoud

Vindt u het lastig om tijd vrij te maken voor marketing en onderhoudswerkzaamheden? Of heeft u niet de juiste kennis voor deze taken?
Breng al deze werkzaamheden onder bij één bedrijf door een marketingpakket af te sluiten bij Vanoo Media!

 Het registreren van domeinnamen 
 Het hosten van websites 
 Het ontwerpen van logo’s  
Het adverteren via social media of zoekmachines 
 Het ontwerpen van een huisstijl 
 Het nemen van foto’s op locatie 

 Het promoten van uw website
Het schrijven van professionele teksten
 Het vertalen van uw website
 Het bijhouden van uw website
 Bijhouden van socialmediakanalen
 Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines

Marketingpakket

Vrijwel iedere internetgebruiker gebruikt Google. Het is dan ook vanzelfsprekend van belang dat u in zoekmachines goed vindbaar bent. Met een marketingpakket op maat gaat Vanoo Media op zoek naar uw kansen op het web!

Dit is zowel mogelijk voor een nieuwe, als voor uw bestaande website. Dankzij een online marketing campagne zal u een hogere positie in Google bereiken, wat zal leiden tot meer bezoekers op uw website!

Webteksten

De inhoud van uw website is een van de belangrijkste onderdelen. Professionele teksten zijn dan ook onmisbaar voor het succes van uw website. Belangrijk is dat webteksten passen bij uw doelgroep, makkelijk te lezen zijn en eenvoudig te scannen zijn. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap bij de juiste mensen terecht komt, op de juiste manier.

Bij het schrijven wordt ook meteen rekening gehouden met uw vindbaarheid op het internet. SEO staat hierbij centraal. De tekstschrijvers van Vanoo Media zorgen graag voor informatieve en creatieve teksten die passen bij uw werkzaamheden en bedrijf. 

Social media

Naast de vindbaarheid op Google is ook social media steeds belangrijker voor uw marketingactiviteiten.

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het gebruik neemt nog steeds sterk toe. Heeft u gebrek aan tijd, mankracht of kennis om uw socialmediakanalen goed bij te houden? Of bent u nog helemaal niet actief op bepaalde socialmediakanalen?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden binnen een marketingpakket van Vanoo Media.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224

Daphne van Lopik
0184 – 722 084