Marketing & Onderhoud

Waarom kiezen voor een totaalpakket?

Het internet biedt vele mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Vaak horen wij van onze klanten dat het voor hun niet geheel duidelijk is wie wat doet. Het komt regelmatig voor dat er voor de volgende werkzaamheden of diensten diverse partijen actief zijn voor de onderneming. U kunt hierbij denken aan:

Het registreren van domeinnamen

Het hosten van websites

Het ontwerpen van logo’s

Het adverteren voor uw website via Social Media of Zoekmachines

Het ontwerpen van een huisstijl

Het nemen van foto’s op locatie

Het promoten van uw website

Het schrijven van professionele teksten

Het vertalen van uw website

Het bijhouden van uw website

Bijhouden van socialmediakanalen

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines

Zou het niet fijn zijn als alle bovenstaande producten of diensten worden samengebracht naar 1 partij, zodat u bij niet voldoende resultaten altijd zicht heeft op wie er verantwoordelijk is?

Office 365 & Hosted exchange

Via onze vaste partners kunnen wij voor u nu ook Microsoft Office 365 voor u regelen.
Indien u uitsluitend op zoek bent naar Hosted Exchange pakketten kunnen wij u ook voorzien van alle mogelijke diensten. Laat ons u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.
share-logo-280x280

Marketing pakket

Vrijwel iedere internetgebruiker gebruikt Google. Het is dan ook vanzelfsprekend van belang dat u in zoekmachines goed vindbaar bent. Met een Marketing Pakket op maat gaat Vanoo Media op zoek naar uw kansen op het web! Dit is zowel mogelijk voor een nieuwe, als voor uw bestaande website. Dankzij een Online Marketing campagne zal u een hogere positie in Google bereiken, wat zal leiden tot meer bezoekers op uw website!

Social Media

Naast de vindbaarheid op Google is ook Social Media steeds belangrijker voor je marketingactiviteiten.
Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het gebruik neemt nog steeds sterk toe. Heeft u gebrek aan tijd, mankracht of kennis om uw socialmediakanalen goed bij te houden? Of bent u nog helemaal niet actief op bepaalde socialmediakanalen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden binnen een Marketing Pakket van Vanoo Media.