Linkbuilding - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Linkbuilding

Mensen houden van kwaliteit. Het is dan ook niet zo gek dat we vooral worden beïnvloed door mond-op-mond-reclame door andere mensen, zowel online als offline. In dit opzicht verschilt Google niet eens zo veel van ons. Websites die door andere websites worden gelinkt, worden namelijk door Google gezien als kwalitatiever dan websites die niet door andere websites worden gelinkt. En hoe meer kwalitatieve websites naar jouw website linken, hoe hoger je in de organische zoekresultaten van Google komt te staan. Kortom: linkbuilding is onmisbaar in het verbeteren van de positie van uw website in zoekmachines!

Wat is linkbuilding dan precies?

Zoals de naam al doet vermoeden, is linkbuilding een manier om een netwerk van links naar uw website op te bouwen. Klinkt simpel, maar er zit wel degelijk een strategie achter. Het is namelijk belangrijk dat de websites die naar uw website linken, zowel uit dezelfde branche komen als kwalitatief van aard zijn. Wanneer dit advies in de wind geslagen wordt en Google merkt dit op, zal uw website worden afgestraft en lager in de zoekresultaten komen te staan.

Wij hebben inmiddels een uitgebreid netwerk van linkbuilders opgebouwd om de websites van onze klanten te voorzien van de meest kwalitatieve links. Ook voor u gaan de linkbuilders van Vanoo Media graag aan de slag om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224