Hosting & Service contracten

Maatwerk oplossingen of een standaard pakket

U kunt bij Vanoo Media voor al uw website-gerelateerde zaken terecht, zo ook voor hosting. Als full service provider kunnen wij u alle diensten bieden welke u van een professionele hosting partij mag verwachten. Wij zullen een originele website voor u maken en daar horen ook maatwerk oplossingen bij op het gebied van hosting. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse standaard pakketten, maar wij bieden wij u ook de mogelijkheid eigen VPS of Dedicated Server af te nemen.
VPS staat voor Virtual Private Server. Met een VPS heb je flexibiliteit: je kunt hierop zelf je instellingen beheren en software draaien. Een VPS groeit bovendien met u mee. Als uw website in korte tijd groeit, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele herinstallaties op een grotere server.
Een Dedicated Server kunt u huren. De server wordt dan geplaatst in een serverruimte van een provider. Het voordeel hiervan is dat Dedicated Servers tegen scherpe tarieven worden aangeboden.
kooter
wauw

Luxe van een totaal pakket

Veel van onze klanten kiezen voor een maatwerk service pakket. Het voordeel van een totaal pakket is dat Vanoo Media niet alleen verantwoordelijk is voor een mooie website, maar ook voor de resultaten van uw website. Afhankelijk van uw branche en doelstelling zullen wij een maatwerk pakket samenstellen die zullen zorgen voor goede resultaten. De resultaten van dit pakket zullen maandelijks gerapporteerd worden. Tevens zullen de website, de hosting en de marketing gemiddeld drie keer per jaar op locatie worden geëvalueerd en indien nodig worden de afspraken aangepast. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina Marketing & Onderhoud.

SSL Certificaten

Heeft u een webshop of een website waar om vertrouwelijke gegevens wordt gevraagd, zoals bankgegevens of klantgegevens? Dan is het een goed idee om te investeren in versleuteling van de gegevens die worden ingevuld op uw website. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de klantgegevens vertrouwelijk behandeld worden en dat het onmogelijk is dat iemand deze gegevens kan onderscheppen door “mee te luisteren op de lijn”.
Om dit meeluisteren te voorkomen is het mogelijk om de gegevens die worden uitgewisseld tussen de browser van de websitebezoeker en de webserver te versleutelen. Deze versleuteling wordt gedaan met een zogenaamd SSL certificaat, waarbij SSL staat voor Secure Socket Layer. SSL zorgt ervoor dat transacties 100% veilig en betrouwbaar verlopen.
ssl (1)

SSL & Google

Vanaf 2017 gaat Google bezoekers waarschuwen wanneer zij websites bezoeken die niet beveiligd zijn met een SSL-certificaat. In eerste instantie zal er gewaarschuwd worden als je probeert in te loggen op een niet-beveiligde website of webshop, maar niet veel later zal een bezoeker bij ieder bezoek aan een niet-beveiligde website gewaarschuwd worden.
Waarom meldt Google dit voortaan?
Momenteel wordt een bezoeker van een website geïnformeerd over een website die wél beveiligd is met een SSL-certificaat. Dit zie je aan het groene slotje of de bedrijfsnaam in je browserbalk. Volgens Google geeft dit niet voldoende aan hoe onveilig een website zonder SSL-certificaat is en gaan zij waarschuwingen inzetten.
Het nut van een SSL-certificaat
Heeft u een website waarop een bezoeker zijn contactgegevens, inloggegevens, een mailformulier of bestelling kan invullen en plaatsen? Dan raden wij u sterk aan om uw website van een SSL-certificaat te voorzien. Door het gebruik van een SSL-certificaat wordt de verbinding tussen uw website en de bezoeker versleuteld, waardoor de gegevens die heen en weer verstuurd worden onderweg niet onderschept kunnen worden.
Hoger in Google
Daarnaast draagt een SSL-certificaat bij aan een betere vindbaarheid in Google, omdat Google een website die voorzien is van een SSL-certificaat hoger waardeert. Het gebruik van SSL-certificaten zal een zwaardere ranking factor worden. Voor Google krijgt beveiliging van websites een steeds hogere prioriteit. Daarom wil Google websites met een HTTPS (veilige verbinding) belonen met een hogere ranking. Als de vindbaarheid in Google beter is, zullen er meer bezoekers op uw website komen en dus eventueel meer klanten.
Wat is HTTPS?
HTTPS beveiligt gegevens met behulp van het Transport Layer Security-protocol (TLS). Gegevens worden versleuteld zodat informatie niet kan worden afgeluisterd of gestolen. Gegevens kunnen tevens niet gewijzigd worden of beschadigd worden zonder dat dit wordt opgemerkt (gegevensintegriteit). Bovendien wordt er geverifieerd dat bezoekers daadwerkelijk met de bedoelde website communiceren. Deze drie beschermingslagen zijn kenmerkend voor TLS.

HOSTINGPAKKETTEN

Vanoo Media verzorgt voor zijn klanten altijd de technische updates zonder extra kosten indien naast de website tevens een hosting of marketing pakket wordt afgenomen.