Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen

Hosting & Service contracten

Vanoo Media is dé full service provider voor al uw website-gerelateerde zaken!
Wij bieden u alle diensten bieden welke u van een professionele hosting partij mag verwachten. 

Maatwerk oplossingen of een standaard pakket

Voor iedere onderneming ontwikkelen wij een originele website. Daarbij komen ook maatwerk oplossingen op het gebied van hosting kijken. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse standaard pakketten, maar wij bieden u ook de mogelijkheid eigen VPS of Dedicated Server af te nemen.

VPS staat voor Virtual Private Server. Met een VPS heeft u flexibiliteit: u kunt hierop zelf uw instellingen beheren en software draaien. Een VPS groeit bovendien met u mee. Als uw website in korte tijd groeit, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele herinstallaties op een grotere server. Een Dedicated Server kunt u huren. De server wordt dan geplaatst in een serverruimte van een provider. Het voordeel hiervan is dat Dedicated Servers tegen scherpe tarieven worden aangeboden.

Luxe van een totaal pakket

Veel van onze klanten kiezen voor een servicepakket op maat. Het voordeel van een totaalpakket is dat Vanoo Media niet alleen verantwoordelijk is voor een mooie website, maar ook voor de resultaten van uw website. Afhankelijk van uw branche en doelstelling zullen wij voor u een pakket op maat samenstellen dat zal zorgen voor goede resultaten. De resultaten van dit pakket zullen maandelijks gerapporteerd worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina over Marketing en Onderhoud.

SSL Certificaten

Heeft u een website waarop een bezoeker zijn contactgegevens, inloggegevens, een mailformulier of bestelling kan invullen en plaatsen? Dan raden wij u sterk aan om uw website van een SSL-certificaat te voorzien. Door het gebruik van een SSL-certificaat wordt de verbinding tussen uw website en de bezoeker versleuteld, waardoor de gegevens die heen en weer verstuurd worden onderweg niet onderschept kunnen worden.

SSL & Google

Sinds 2017 is Google bezoekers gaan waarschuwen wanneer zij websites bezoeken die niet beveiligd zijn met een SSL-certificaat. In eerste instantie zal er gewaarschuwd worden als je probeert in te loggen op een niet-beveiligde website of webshop, maar niet veel later zal een bezoeker bij ieder bezoek aan een niet-beveiligde website gewaarschuwd worden.

Waarom meldt Google dit voortaan?
Momenteel wordt een bezoeker van een website geïnformeerd over een website die wél beveiligd is met een SSL-certificaat. Dit ziet u aan het groene slotje of de bedrijfsnaam in uw browserbalk. Volgens Google geeft dit niet voldoende aan hoe onveilig een website zonder SSL-certificaat is, en gaan zij waarschuwingen inzetten.

Hoger in Google
Daarnaast draagt een SSL-certificaat bij aan een betere vindbaarheid in Google, omdat Google een website die voorzien is van SSL-certificaat hoger waardeert. Het gebruik van SSL-certificaten zal een zwaardere ranking factor worden. Voor Google krijgt beveiliging van websites een steeds hogere prioriteit. Daarom wil Google websites met een HTTPS (veilige verbinding) belonen met een hogere ranking. Als de vindbaarheid in Google beter is, zullen er meer bezoekers op uw website komen en dus eventueel meer klanten.

Wat is HTTPS?
HTTPS beveiligt gegevens met behulp van het Transport Layer Security-protocol (TLS). Gegevens worden versleuteld, zodat informatie niet kan worden afgeluisterd of gestolen. Gegevens kunnen tevens niet gewijzigd worden of beschadigd worden zonder dat dit wordt opgemerkt (gegevensintegriteit). Bovendien wordt er geverifieerd dat bezoekers daadwerkelijk met de bedoelde website communiceren. Deze drie beschermingslagen zijn kenmerkend voor TLS.

Hostingpakketten

Vanoo Media verzorgt voor zijn klanten altijd de technische updates zonder extra kosten indien naast de website tevens een hosting of marketing pakket wordt afgenomen. Graag horen wij in overleg met u wat u nodig heeft en stellen wij op basis hiervan een maatwerk hosting pakket voor u op. Zo betaalt u nooit voor dingen die u niet gebruikt. 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224

Daphne van Lopik
0184 – 722 084

  Support op afstand
  Download AnyDesk
  Vanoo Media
  Ambachtsstraat 1D
  3317 XA Hardinxveld-Giessendam
  0184 722 084