Hosting & E-mail - Vanoo Media Webdesign & Online Marketing

Hosting & e-mail

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe websites eigenlijk werken? Hoe kan het, dat als we een domeinnaam in de zoekbalk typen, we binnen luttele seconden een hoop tekst en beeld te zien krijgen binnen een bepaalde opmaak? Waar komen deze bestanden vandaan? Het technische antwoord is dat alle bestanden die samen een website vormen, worden opgeslagen op een server. Deze server zorgt ervoor dat de bestanden, indien opgezocht, direct kunnen worden getoond. Zo’n server en dus de hosting van uw website, wordt beheerd door een webhoster. Bij het kiezen van uw webhoster is het uitermate belangrijk dat u kiest voor een partij met een smooth server die met u mee kan groeien indien nodig. En dat is natuurlijk wel waar we voor gaan!

Inclusief e-mail en service

Voor iedere onderneming ontwikkelen wij een originele website. Daarbij komen ook maatwerk oplossingen op het gebied van hosting kijken. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse standaard pakketten, maar wij bieden u ook de mogelijkheid eigen VPS of Dedicated Server af te nemen.

VPS staat voor Virtual Private Server. Met een VPS heeft u flexibiliteit: u kunt hierop zelf uw instellingen beheren en software draaien. Een VPS groeit bovendien met u mee. Als uw website in korte tijd groeit, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele herinstallaties op een grotere server. Een Dedicated Server kunt u huren. De server wordt dan geplaatst in een serverruimte van een provider. Het voordeel hiervan is dat Dedicated Servers tegen scherpe tarieven worden aangeboden.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Samen met ons een nieuw project starten of wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Edwin van Trigt
06 – 2750 6642

Robin Rozeboom Bos
06 – 8105 0224